Diensten

Onze diensten

Uw transport in Nederland is in goede handen als u in zee gaat met ons koeriers- transportbedrijf uit Tilburg, Noord-Brabant.

Onze chauffeurs halen de producten op en bezorgen deze op tijd op de plaats van bestemming.

De voertuigen van onze chauffeurs maken het mogelijk om ons in te huren voor transport. Wij zijn het vervoersbedrijf voor producten die niet lang houdbaar zijn buiten de koeling of vriezer, maar ook voor houdbare producten kunnen we al uw vragen beantwoorden.

U kunt er zeker van zijn dat uw transport vanuit Nederland in goede staat arriveert met de hulp van ons transportbedrijf uit Tilburg, Noord-Brabant

Koeltransport

Voor alle geconditioneerde transporten van 0 t/m 6 °C bent u bij ons op de juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van houdbare producten. Met meer dan 20 jaar ervaring in transport weten we wat u van ons verwacht.

Vriestransport

Voor alle transport van diepgevroren producten van -20 t/m -1 °C bent u bij ons op de goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw levering binnen de afgesproken temp. marges en tijd aankomt bij de klant.

alnb2

Koeriersdiensten

Van een enveloppe tot een pallet die snel bij de klant geleverd moet worden bent u bij ons op de goede adres, wij kunnen alle soorten ritten uitvoeren.

Veilig en snel

Veiligheid en efficient leveren van uw goederen staat bij ons hoog in de vaandel. Verantwoord en snel bezorging is onze motto.

24x7 bereikbaar

Wij zijn 7 dagen in de week 24uur bereikbaar voor transporten, ook zijn wij gespecialiseerd in avond en weekend transporten.

Low cost tarieven

Wij hebben de laagste tarieven als het gaat om transport, wij hanteren geen onnodige toeslagen.

Contactformulier

Contact

Locatie:

Oosterbeekstraat 110

5045 TL  Tilburg

Email :

info@alnb.nl

Telefoon:

+31 6 13 80 2061